Εκδρομές με Κανό καγιάκ

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους και να εξερευνήσουν τις παραλίες του Πηλίου οι εκδρομές με καγιάκ είναι μια εμπειρία που θα μείνει για πάντα στις μνήμες σας! Το καγιάκ θαλάσσης θα σας δώσει την δυνατότητα εξερεύνησης της ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς του Πηλίου σε σημεία που με άλλο μέσο είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να προσεγγίσετε.

Θα έχετε την δυνατότητα να παρατηρήσετε τις  ακτές και  την μορφολογία των παραλιών με τελείως διαφορετική προοπτική απ’ ότι με ένα μεγαλύτερο σκάφος και να βρεθείτε σε ένα κόσμο ιδιαίτερα όμορφο αλλά και πρωτόγνωρο για τους περισσότερους. Εξορμήσεις με καγιάκ οργανώνονται καθημερινά υπό την καθοδήγηση έμπειρου οδηγού ενώ θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε εκδρομή ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας που επιθυμείτε.

 

Άγιοι Σαράντα

(εύκολη διαδρομή)

Κόστος 20 € ανά άτομο

 

Μπάνικας

(μεσαίας δυσκολίας)

Η εκδρομή καταλήγει στην ιδιωτική παραλία Μπάνικας άπου θα εντυπωσιαστείτε από την ομορφιά της παρθένας φύσης και των τρεχούμενων νερών που έχουν σχηματίσει ρυάκια από τις βροχοπτώσεις του χειμώνα.

Κόστος 25 € ανά άτομο

 

Άγιος Ιωάννης

(δύσκολη διαδρομή / διάρκεια 3 ώρες)

Κόστος 35 € ανά άτομο

 

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Καγιάκ:  μονοθέσια και διθέσια.
  • Βασικός εξοπλισμός:  σωσίβια.
  • Σε κάθε εκδρομή συμπεριλαμβάνονται στην τιμή εμφιαλωμένο νερό και σνακ ή φρούτα.

Κράτηση

 
Ενδιαφέροντα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιώση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.